Geef je Rabo stem aan het THHD

Rabobank helpt ook dit jaar lokale verenigingen en stichtingen hun ambities en plannen te realiseren met Rabo ClubSupport.

Ook het Toon Hermans Huis Drenthe heeft zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport. Elk lid van de Rabobank kan stemmen op een club die hij of zij een warm hart toedraagt. De stemcampagne loopt van 2 t/m 24 september. Hoe meer stemmen een club krijgt, des te hoger het bedrag dat de Rabobank aan die maatschappelijke organisatie doneert. Zo bepalen Rabobank leden de hoogte van de bedragen.

Ons bestedingsdoel voor dit jaar is om een extra training of een uitje te organiseren voor onze vrijwilligers. Zij geven belangeloos hun tijd en aandacht aan mensen die te maken krijgen met kanker. Het is van belang dat zij regelmatig trainingen volgen om de kwaliteit van de geboden zorg te borgen en te verbeteren, zodat zij anderen zo goed mogelijk kunnen helpen.

Ben je lid van de coöperatieve Rabobank stem dan via de Rabo app (zelf regelen – lidmaatschap – clubsupport – bekijk deelnemers – kies je Rabobank regio – Het Drentse Land – bekijk deelnemers – Toon Hermans Huis Drenthe ) of via www.rabobank.nl/clubsupport Je kunt minimaal drie en maximaal vijf clubs kiezen.

Hartelijk dank voor je stem